Boas.pro


Huurlands Weer 2 1566 LW Assendelft
0642700404 Klik om te bellen

Over Boas.pro

BOAS.pro
Internet Professional. Onderscheidend in de markt door dat ik uw productie en of proces stromen, communicatie lijnen en marketingdoelen om weet te zetten in een maatwerk internet oplossing. Daarnaast (ik) wij zowel met een internet technische- als met een marketingblik naar een internet uitdaging kijken. Altijd met het doel een optimaal rendement uit een marketing investering te halen.

BOAS.pro heeft kennis in of rond het huis, op het gebied van digitale marketing, usabillity, programmeren, webdesign, internet strategie, zoekmachine optimalisatie, webredactie en technisch (hosting) oplossingen.

Boas.pro bestaat in zijn huidige vorm sinds 1 februari 2009. Boas.pro is op dit moment één persoon Remco Boas met een enorm netwerk van specialistische internet professionals. Remco Boas heeft als achtergrond de opleidingen HTS Elektrotechniek, Psychologie en Communicatie Wetenschappen gevolgd samen de perfecte internet vooropleiding. Sinds 2008 is hij geregistreerd Digital Marketeer na het succesvol doorlopen van deze Post-HBO opleiding bij Beeckestijn Business School. Als mens zeer geïnteresseerd in alle nieuwe internet ontwikkelingen, innovaties, technieken en gadgets.

Remco Boas is in 1995 gestart met het internet advies en opleidinginstituut Intronet. Sinds 2000 kwam daarbij Intronet Webdesign. Wat zich gespecialiseerd heeft als een technische webbouwer met veel specialisme op het gebied van zoekmachine marketing. Deze bedrijven heb ik verkocht in 2008.

BOAS.pro en of Remco Boas heeft weboplossingen en sites gebouwd voor diverse organisaties, onder andere: Theater Carre, You-Hoo, Neprofarm, Etcetera, Peter van Ginkel, Nationale Nederlanden, Stichting Kind en Brandwond, L'Oreal, ING Bank, Koningin Wilhelmina Fonds, Houthoff Advocaten en vele anderen

Boas.pro in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp van websites
Interactieve media
Interaction designs
Projectmanagement
Technische bouw van websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Boas.pro


Huurlands Weer 2 1566 LW Assendelft
0642700404 Klik om te bellen