Cross Internet : webdesign & online marketing


Lindanusstraat 12 - 14 6031 EA Nederweert
0495 451 170 Klik om te bellen

Over Cross Internet : webdesign & online marketing

Nieuw webdesign: waarom Cross Internet?

Cross Internet is alweer 15 jaar actief op het internet. Het bedrijf heeft een ontwikkeling doorgemaakt van zoekmachine marketing concultacy naar een full service dienstverlener. Cross Internet Marketing combineert “internet” & “marketing” in één 'core business'. Het Cross Team realiseert online succes voor zzp'ers, mkb'ers én grotere ondernemingen. Door aandachtig te luisteren naar wat jouw wensen zijn, weten onze online experts exact hoe ze tot het gewenste eindresultaat dienen te werken.

Drie pijlers

Cross Internet bestaat zodoende uit drie pijlers :

  1. Grafisch vormgevers & webdesigners
    Tijdens het gratis én vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken wij voornamelijk wat het doel is van jouw website, wat je ambities zijn én wie jouw doelgroep is. Op basis van deze informatie creëren onze webdevelopers en grafisch vormgevers een op maat gemaakt webdesign dat aan al jouw verwachtingen voldoet. Zo realiseren wij een webdesign dat jouw doelgroep aanspreekt en dat het de aandacht van hen vasthoudt. Een webdesign dat jouw merkidentiteit uitstraalt!
  2. Online marketing & Internet strategen
    Het realiseren van een persoonlijk webdesign dat jouw merkidentiteit uitstraalt is de eerste stap richting online succes. Maar de website moet ook nog gevonden worden voordat het de vruchten kan afwerpen. Hier stropen onze Online Marketeers de mouwen op. Zij inventariseren waar je momenteel staat, wat je wilt behalen én hoe ze dit kunnen realiseren. Door een maatwerk marketingstrategie op te zetten dat naadloos bij jouw organisatie past, weten wij online succes te realiseren!
  3. Programmeurs & webdevelopers.
    Doordat Cross Internet enkel maatwerk levert, bieden we ook maatwerk aan voor eventuele gewenste systemen in de website. Denk bijvoorbeeld aan een vacature module, een ERP-systeem of een review module. Zoals je ziet zit onze kracht in het bieden van 100% maatwerk, van A tot Z!

Wil jij een webdesign door Cross Internet laten maken?

Het klantenbestand van www.crossinternet.nl bestaat uit een indrukwekkende lijst van klanten zoals de Limburgse KVK (Kamer van Koophandel) Moonen Packaging, Hogeschool Zuyd, E3 Ict & Innoveerpunt. Door een gecombineerde inzet van de 3 pijlers kunnen wij het gehele traject verzorgen van A-Z en dat alles onder één dan! Van een goed onderbouwd advies geven in het voortraject t/m het bedenken van een online concept tot het bedenken en uitwerken van een online business model alsmede het grafisch uitwerken alsmede het bouwen & optimaliseren van (CMS) websites voor zoekmachines (SEO).

Foto's

Ingang

Cross Internet : webdesign & online marketing in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp van websites
Hosting
Interactieve media
Interaction designs
Projectmanagement
Seo
Technische bouw van websites
Webshops
Werken-bij sites
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bedrijfsgrootte

Middel (10 - 50 medewerkers)

Onze locatie

Cross Internet : webdesign & online marketing


Lindanusstraat 12 - 14 6031 EA Nederweert
0495 451 170 Klik om te bellen