De Websmid


Assiesplein 10 8011 XD Zwolle
038-7601601 Klik om te bellen

Over De Websmid

U wilt een nieuwe website in WordPress of webshop van PrestaShop? De Websmid is u graag van dienst bij het ontwikkelen van een nieuwe website of het onderhouden van een bestaande website. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Door wie laat u uw nieuwe website bouwen? Wees selectief met wie u in zee gaat. Het is namelijk erg belangrijk dat uw webdesigner ook voor u klaar staat nadat de website is opgeleverd! Maar al te vaak moeten achteraf nog diverse wijzigingen en verbeteringen worden doorgevoerd. De Websmid koestert uw website en blijft ook na oplevering van de website voor u klaar staan: 7 dagen per week!

Smaken verschillen. Elke klant wil weer wat anders. De Websmid begrijpt dat u een eigen smaak heeft en dat u een aantrekkelijke website wilt. Wij gaan - heel geduldig - net zo lang door met ontwerpen totdat u 100% tevreden bent. Een tevreden klant is ons doel. U betaalt daarom ook pas achteraf!

De Websmid regelt alles voor uw website
De Websmid werkt snel en staat voor direct en persoonlijk contact.
De Websmid biedt u een totaalpakket aan webdiensten en –service.
De Websmid bouwt websites tegen scherpe en vaste prijzen; dus geen verrassingen achteraf!

Webdesign & onderhoud tegen vaste en lage kosten. De Websmid is een klein bedrijf. En dat is fijn voor u! Kosten die wij niet maken hoeven wij u namelijk ook niet door te belasten! Meer weten? Bel snel: 038-7601601.

Foto's

De Websmid in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp van websites
Prestashops
Technische bouw van websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

De Websmid


Assiesplein 10 8011 XD Zwolle
038-7601601 Klik om te bellen