e-Active


Eekwal 4 8011 LD Zwolle
038-4227847 Klik om te bellen

Over e-Active

Wat is e-Active?
E-Active is een software developer gevestigd aan de Eekwal in de binnenstad van Zwolle. Ons bedrijf is opgericht in 2001 en bestaat dus al meer dan 20 jaar. Sinds onze oprichting is er veel gebeurd. Ons bedrijf is vanuit een klein groepje developers uitgegroeid tot een hecht team van 11 medewerkers. We zijn inmiddels meerdere keren verhuisd binnen Zwolle, waarbij we steeds een groter pand betrokken. Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben we al meer dan 200 klanten kunnen helpen. Toch blijft onze missie nog altijd hetzelfde. We helpen het MKB met het bouwen van gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties door middel van betrouwbare en stabiele code.

Wat is de specialisatie van e-Active?
In 2020 hebben wij onze visie aangepast naar de herkenbare 4 C’s (Code, Community, Commerce, Create) die ook te zien zijn op de gevel van ons bedrijfspand. Deze 4C’s beschrijven perfect de vier onderdelen waarin wij als bedrijf gespecialiseerd zijn.

  • Code: We bouwen betrouwbare en stabiele software en creëren daarmee websites en webapplicaties die perfect passen bij uw wensen.
  • Community: Wij helpen u bij het optimaliseren van uw klantinteractie. Dit doen wij bijvoorbeeld door het bouwen van een review- of vergelijkingssite.
  • Commerce: We hebben de nodige ervaring om u te helpen bij het bouwen van een complexe webshop of het maken van CB online koppelingen.  
  • Create: Al vele jaren helpen wij klanten bij het bouwen en onderhouden van content intensieve websites. Ze krijgt u een stabiele website die soepel blijft draaien.

Waarvoor kunt u terecht bij e-Active?
U kunt e-Active terecht voor diverse weboplossingen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het bouwen van een content intensieve website, een uitgebreide review- en vergelijkingssite of het realiseren van digitale mediaconcepten. Daarnaast kunnen wij ook helpen bij het beschermen en beheren van uw digitale abonnementen, het verzorgen van hosting en web-infrastructuur, het maken van een koppeling met CB online of het bouwen van een Symfony-website.

Waarom kiest u voor e-Active?
Bij e-Active ontwikkelen we al meer dan 20 jaar websites en webapplicaties. Door onze velen jaren ervaring weten wij precies wat nodig is om uw project zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit doen wij niet alleen door een stabiele en up-to-date code te leveren, maar ook door het werken met Agile Scrum. Door het gebruik van deze werkwijze heeft u altijd inzicht in uw projecten en krijgt u ook de mogelijkheid om tussendoor uw wensen met ons te bespreken. Dit zorgt voor een flexibele en transparante werkwijze waar wij erg trots op zijn. 

Bent u op zoek naar iets anders dan wij hierboven beschreven staat? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee om op een goede oplossing te komen. Wat uw wensen ook zijn, we helpen u graag verder.

Code, Community, Commerce, Create

Foto's

e-Active in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp van websites
Hosting
Technische bouw van websites
Webshops

Bedrijfsgrootte

Middel (10 - 50 medewerkers)

Team

Artikelen

Het belang van een goed bereikbare website

Wat is goed bereikbaar? Kies voor een hosting provider die een bereikbaarheid van minimaal 99,5 % garandeert. Met dit percentage kan uw website er nog steeds bijna 2 dagen per jaar uit liggen, dus eigenlijk...

Onze locatie

Logo e-Active

e-Active

e-Active


Eekwal 4 8011 LD Zwolle
038-4227847 Klik om te bellen