Foto- & Webstudio Digitaal ICT


Zwanenvechtlaan 25 3554 GK Utrecht
(06) 48967226 Klik om te bellen

Eerlijk & Deskundig Advies (Gratis)
Jouw Startpunt & Internet Succes (Begint bij Mij)
"Nee" Komt bij Mij NIET Voor (Groot Netwerk)

Over Foto- & Webstudio Digitaal ICT

Foto- & Webstudio Digitaal ICT

Foto- & Webstudio Digitaal ICT levert Domein Check, Hosting en Web Design in Utrecht. Ook voor het krijgen van een eerlijk en deskundig advies kan jij bij mij terecht. Jouw startpunt van internet succes begint bij mij. Het woord “Nee” komt bij mij niet voor. Mijn netwerk is groot genoeg voor het woord “Ja”. Een kleine of middelgrote onderneming (MKB) of de Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP’er) is als nieuwe klant van harte welkom. Kom jij niet uit Utrecht informeer ook gerust naar de mogelijkheden die ik bied. Domein Check, Hosting, Web Design en Advies ook voor jou!

Domeincheck in Utrecht

Wil jij een website maar is de naam hiervoor beschikbaar? Domein Check in Utrecht wordt door Foto- & Webstudio Digitaal ICT uitgevoerd. Advies is gratis! Voor de Domein Check werk ik samen met dé best beoordeelde hoster van Nederland en België. Vimexx levert mij domeinnamen en support voor een fantastische prijs. Foto- & Webstudio Digitaal ICT gaat voor fantastische support, simpel en snel en duidelijke prijzen. De match die ik met Vimexx heb, is één van de beste stappen die ik zakelijk heb mogen maken. Ervaar als klant de ervaring die ik heb, door mij voor jouw een Domein Check uit te voeren. Ook zal ik advies geven of de gekozen naam een goede is waar Google blij van wordt. Kosten zullen pas in rekening worden gebracht, als Domein Check is uitgevoerd en de domeinnaam wordt vastgelegd bij Vimexx.

Hosting in Utrecht

Jouw domeinnaam vastgelegd maar heb je nog geen ruimte op internet? Hosting in Utrecht wordt door Foto- & Webstudio Digitaal ICT verzorgd. Advies is gratis! Hosting in Utrecht moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn. Binnen enkele minuten je eigen website online. Opgeslagen op supersnelle en veilige webservers die gebruik maken van de nieuwste technieken voor een sublieme hosting ervaring. Dit kan ik jou aanbieden doordat ik vanaf eind 2016 de eerste stap heb gezet om deze service af te nemen bij Vimexx. Dit is één van de beste stappen geweest die ik zakelijk heb mogen maken. Daar ik meedraai in het partner programma ben jij verzekerd van dé best beoordeelde hoster van Nederland en België. Ervaar als klant ook de fantastische support. Samen kunnen we de goede klantenservice ervaren. Vimexx luistert naar jou als klant en omdat de reactie tijd 25 minuten is tijdens kantooruren, kan ik binnen 24 uur 7 dagen lang een mogelijk probleem voor je oplossen.

WEB Design in Utrecht

Wil jij een website als visitekaartje voor jouw bedrijf? Foto- & Webstudio Digitaal ICT is hét adres voor Joomla! Web Design in Utrecht. Advies is gratis! Web Design in Utrecht moet professioneel, krachtig, veilig, mobielvriendelijk en eenvoudig bij te houden zijn. Ik kan jouw website bouwen en het kan met Joomla!. Joomla! is een veelzijdig gratis te gebruiken content management systeem (CMS) met tal van ingebouwde functionaliteiten. Het is makkelijk in gebruik, geschikt voor veel soorten websites, volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, snel, mobielvriendelijk, veilig en toekomstbestendig. Niet voor niets wordt Joomla! door experts op verschillende vergelijkingssites al jaren op rij uitgeroepen tot “beste gratis CMS”. Het beheergedeelte is helder en gestructureerd opgezet. Artikelen kunnen worden ondergebracht in categorieën, waardoor het beheergedeelte netje en overzichtelijk blijft voor iedereen die aan de website werkt. Met Joomla! kan jouw website worden bijgehouden, zonder te bekommeren om de technische kant.

Video

Van Joomla 3 naar Joomla 4 | Rene Schouten (Adviseur Joomla Webdesign & Hosting)

Foto's

Logo Foto- & Webstudio Digitaal ICT
Ervaar (Joomla!) Web Design in Utrecht

Foto- & Webstudio Digitaal ICT in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp van websites
Hosting
Seo
Technische bouw van websites
Werken-bij sites
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Certificeringen

ITIL® Foundation | IT Service Management

Prince2® Foundation | IT Project Management

TMap NEXT® | Test Engineer

Business Information Management | Functioneel Beheer Specialist

BiSL® Foundation | Business Information Manager (Functioneel Beheer & Informatiemanagement)

ASL® Foundation | Application Services Library (Applicatie Beheer)

Team

Artikelen

Joomla Webdesign & Hosting

Rene Schouten (Foto- & Webstudio Digitaal ICT) is Adviseur Joomla Webdesign & Hosting. "Joomla is een content management systeem (CMS), waarmee je websites en krachtige online toepassingen kunt...

Onze locatie

Logo Foto- & Webstudio Digitaal ICT

Foto- & Webstudio Digitaal ICT

Foto- & Webstudio Digitaal ICT


Zwanenvechtlaan 25 3554 GK Utrecht
(06) 48967226 Klik om te bellen