Grimm.nl


Valeriuslaan 55 1422 HS Uithoorn
0297562852 Klik om te bellen

Over Grimm.nl

Interactief, toegankelijk, duurzaam, vindbaar

Grimm.nl maakt websites. Hele goede websites. Al sinds 1998. Vanaf het prille begin met veel plezier gewerkt voor de MKB-ondernemers, maar tegenwoordig ook vaak bezig met grotere projecten; zie 'recente projecten'. Echter, de liefde voor het MKB is nog lang niet geblust.

Sterker nog, speciaal voor het MKB hebben wij de Website zonder gedoe ontwikkeld!

Kenmerken van een Grimm.nl website

- Interactief
Uw website moet de bezoeker 'pakken' en verleiden tot het nemen van de actie die u voor ogen heeft. Dat kan! Wij weten hoe dat moet.
- Toegankelijk
Zo'n 25 procent van uw websitebezoekers heeft een beperking. Wilt u die buitensluiten? Vast niet! Lees meer over toegankelijkheid.
- Duurzaam
Een goed gebouwde website laat zich gemakkelijk en voor weinig geld vernieuwen en uitbouwen, waardoor hij lang meegaat. Duurzaam dus.
- Vindbaar
Een toegankelijke en goed gebouwde website is door zijn doordachte en 'inhoud eerst'-gerichte opbouw optimaal vindbaar voor zoekmachines.
- ..en: overal bruikbaar!
Mobiele apparaten (smartphones, tablets) worden steeds belangrijker. Bedien al deze gebruikers met één website. Geen aparte mobiele versie meer nodig, de site past zich aan aan het apparaat, of dat nou een telefoon is, een tablet of een 'gewone' computer.

Grimm.nl in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp van websites
Interactieve media
Interaction designs
Projectmanagement
Technische bouw van websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Grimm.nl


Valeriuslaan 55 1422 HS Uithoorn
0297562852 Klik om te bellen