ICT XS


Koperwiek 27 7423 EB Deventer

Over ICT XS

Op het gebied van webdesign en websites ontwikkelen kunnen wij u goed van dienst zijn. We bouwen al ruim 10 jaar CMS websites voor onze klanten.

Waarom ICT XS:

  • Mooie en betaalbare CMS websites
  • Mobiel vriendelijk
  • Zoekmachine geoptimaliseerd ontwerp
  • Beveiligde verbinding SSL
  • SEO advies

Uiteraard wilt u een schitterende website. Maar u wilt ook nieuwe klanten aantrekken.
Door onze uitgebreide SEO kennis kunnen we dit ook voor u realiseren.

Een website moet een presentatie zijn van uw onderneming en aansluiten bij uw huisstijl of voldoen aan uw persoonlijke voorkeur. ICT XS kan uw idee omzetten in een effectieve website die bezoekers trekt en klanten werft of deze nu op een laptop of telefoon uw site benaderen.

Een goede website moet in een oogopslag bieden wat de klant zoekt. Een bezoeker kijkt enkele seconden en beslist of de site de moeite waard is om verder te kijken. Kortom, uw inhoud is bepalend voor het succes van conversie. Hier zullen we u dus ook in sturen en indien gewenst de inhoud zelf dusdanig aanpassen dat deze effectief tot zijn recht komt.

Zoekmachines kijken ook naar uw website en zien weer andere zaken zoals het aantal woorden op de pagina, H1 kopteksten, menu items, pagina URL, inkomende links, uitgaande links, interne links en nog veel meer. Ook hier zal de tekst op aangepast moeten worden. ICT XS begeleid elke klant om tot het gewenste eindresultaat te komen.

ICT XS in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp van websites
Seo
Technische bouw van websites
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

ICT XS


Koperwiek 27 7423 EB Deventer