internetbureau DORST communicatie


Fregatstraat 2a 4401 JD Yerseke
0113341760 Klik om te bellen

Over internetbureau DORST communicatie

WIJ ZIJN DORST ONLINE COMMUNICATIE
internetbureau voor het MKB

Wij ontwerpen, bouwen en verbeteren websites, webshops en online campagnes. Met ons kleinschalige team van specialisten werken wij dagelijks aan concrete online doelstellingen. Dit doen wij op een snelle en laagdrempelige manier tegen een goede prijs. Met onze no-nonsense aanpak heeft u snel waar u voor komt. Geen toeters en bellen, wel eenvoudig beheerbaar en goed vindbaar in de zoekmachines.

Waarom DORST internetbureau Zeeland?

U kunt rekenen op een gedegen en beproefde aanpak. In de communicatie houden wij het liever laagdrempelig en persoonlijk zodat wij kunnen meedenken en (mee)werken aan de beste oplossing voor uw organisatie.

Hoe werken wij?

U heeft een idee! Wij werken dit vrijblijvend uit in een schets met een duidelijke kostenraming en planning. Door onze nuchtere werkwijze weet u vooraf wat u aan ons heeft. Op deze manier houden wij het voor onszelf en onze opdrachtgevers eenvoudig. Geen toeters en bellen, wel duidelijkheid en maatwerk.

ontwerpen
make it smile
Van creatief logo tot complete website! Wij helpen u bij het uitzetten van een online strategie. Op basis hiervan zorgen wij voor een creatief ontwerp met een kostenraming en planning.

bouwen
make it work
Of het nu gaat om een simpele website of een complexe webwinkel, ieder project wordt op maat ontwikkeld met als basis WordPress of Prestashop.

verbeteren
make it better
Wij registreren de groei van uw online activiteiten met resultaat­gerichte acties! Van SEO tot SEA, e-mail marketing tot het ondersteunen in marketingactiviteiten.

In het kort

  • Sinds 2008
  • Kleinschalig team
  • Laagdrempelig
  • Klanten geven ons een 9,1
  • Lekkere koffie
  • Behulpzaam en meedenkend

Laat u verrassen en laat uw online ambities vrijblijvend uitwerken en schetsen.

Foto's

Make it smile

internetbureau DORST communicatie in het kort

Diensten

Interactieve media
Interaction designs
Projectmanagement
Technische bouw van websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

internetbureau DORST communicatie


Fregatstraat 2a 4401 JD Yerseke
0113341760 Klik om te bellen