Lamper Design


Distributieweg 13 2742 RB Waddinxveen
+31 (0)182 635 077 Klik om te bellen

Over Lamper Design

Website laten maken?
Wij bouwen WordPress websites die resultaat opleveren.
Van basis website tot geavanceerde WooCommerce webshop. Samen met jou vormen wij de ideale combinatie.

Er moet een nieuwe website komen. Zelf maken is geen optie, er is genoeg werk. En ieder zijn specialisme natuurlijk. Want hoe maak je nu eigenlijk een goede website die vindbaar is in de zoekmachines en klanten oplevert? Wij maken al jaren WordPress websites die onze klanten resultaat opleveren. Maak kennis met onze werkwijze of vraag direct een offerte aan.

Een website is meer dan een paar pagina’s online met je bedrijfsprofiel en je aanbod. De website moet voor je werken: nieuwe contacten opleveren, offerte-aanvragen of zelfs directe verkopen in geval van een WooCommerce webshop. Een flitsend ontwerp maken kan iedere webdesigner. Wij zorgen naast een passend design voor goede techniek en het inrichten van je website zodat bezoekers ook klant worden.

WordPress onderhoud voor websites en webshops: up-to-date en gebruiksvriendelijk
Wij maken websites in WordPress, een systeem dat altijd voldoet aan de laatste ontwikkelingen en bovendien heel gebruiksvriendelijk is. 

Online vindbaar zijn met je website via website-optimalisatie
Of je zelf je zoekmachine-optimalisatie doet of niet, in WordPress kun je echt aan alle details werken om jouw website beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Wij zorgen voor de basis, zodat jouw website klaar is om online gevonden te worden.

Is de website eenmaal in de lucht, dan krijg je te maken met updates en back-ups. Ook dat ‘gedoe’ nemen we je graag uit handen met onze complete website onderhoudsservice.

Lamper Design in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp van websites
Hosting
Technische bouw van websites
Webshops
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Lamper Design


Distributieweg 13 2742 RB Waddinxveen
+31 (0)182 635 077 Klik om te bellen