Netvlies Internetdiensten


Prinsenkade 7 4811 VB Breda
0765414272 Klik om te bellen

Over Netvlies Internetdiensten

Netvlies is een Brabants full service internetbureau. We hebben al 15 jaar ervaring met het online realiseren van onze klantdoelstellingen. Dit doen we voor een breed scala aan opdrachtgevers.

We zien onszelf het liefst in de rol van strategisch partner. We werken vanuit ons full service concept aan oplossingen die zorgen voor een meetbaar resultaat voor onze opdrachtgevers. Standaard én innovatieve oplossingen, die mensen en organisaties met elkaar verbinden.

Het team van Netvlies, gevestigd in 2 kantoren aan de Bredase Haven, bestaat uit ongeveer 40 online talenten. Zij hebben ieder de ambitie vanuit hun expertise oplossingen te creëren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Doordat Netvlies een full service internetbureau is, kunnen we deze oplossingen vrijwel altijd zelf realiseren. Met Netvlies heeft u één vakkundig en betrokken aanspreekpunt voor de diverse online diensten die we aanbieden: van websites tot een social media strategie en van internet marketing tot webapplicaties die uw bedrijfsproces ondersteunen.

Netvlies Internetdiensten in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp van websites
Interactieve media
Interaction designs
Projectmanagement
Technische bouw van websites

Bedrijfsgrootte

Middel (10 - 50 medewerkers)

Onze locatie

Netvlies Internetdiensten


Prinsenkade 7 4811 VB Breda
0765414272 Klik om te bellen