Tazo Designs


Meerpaal 99 9732 AG Groningen
0502300796 Klik om te bellen

Over Tazo Designs

Als full-service bureau werken wij aan uw online en offline zichtbaarheid die aansluiten op al uw wensen. Van winstgevende website tot een verfrissend visitekaartje.

Bij Tazo Designs heeft u altijd een unieke responsive website

Wilt u als ondernemer een website, of hebt u al een website maar is die toch niet helemaal naar wens? Dan kan ik in beide gevallen u van dienst zijn. Neem contact op en ik help u graag verder met het uitbreiden van jouw winstgevende onderneming!

DESIGN

Nadat je bedrijf is ingeschreven bij de KvK (Kamer van Koophandel), is het belangrijk dat je bedrijf zichtbaar wordt voor potentiële klanten. Als grafisch vormgever creëer ik een logo en huisstijl die aansluit op elkaar en jouw bedrijf een eigen herkenbaar en unieke uitstraling geeft.

WEBSITE

Bent u als ondernemer opzoek naar een winstgevende website? Dan bent u bij Tazo Designs aan het juiste adres. wij willen u  graag helpen om  u online zichtbaar te maken met een mooie op maat gemaakte website. Wij denken graag met u mee om het beste uit uw bedrijf te halen.

 

ONDERHOUD

Bent u tevreden met je website maar hebt u geen tijd om de website up-to-date te houden? Laat ons u helpen om de veiligheid van uw website te waarborgen. Naast het beheer bieden wij ook hulp bij  computerproblemen. Wij nemen het graag voor u uit handen.

Tazo Designs in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp van websites
Interactieve media
Interaction designs
Technische bouw van websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Tazo Designs


Meerpaal 99 9732 AG Groningen
0502300796 Klik om te bellen