The Dude Company


Randstad 22 46 1316 BZ Almere
036 525 3950 Klik om te bellen

Over The Dude Company

The Dude Company is gespecialiseerd in het maken van mooie, zoekmachine vriendelijk opgebouwde websites die zich moeiteloos aanpassen aan de apparatuur van de bezoeker.  

Wij werken niet met starttarieven en uurtje-factuurtje kosten maar met een scherp all-in abonnementbedrag waarmee de dudes van The Dude Company jou al het werk uit handen nemen. Ook nadat de website is opgeleverd, blijven wij werken aan jouw website. Zo blijft jouw site een actueel ogend visitekaartje voor jouw organisatie. 

Waarom The Dude Company?

CREATIEF
The Dude Company werkt niet met standaard designs. Wij ontwikkelen een creatieve oplossing die past bij jouw unieke situatie, wensen en huisstijl. Jouw bedrijf is bijzonder en mag dit ook uitstralen.

FULL-SERVICE
Naast het design en ontwikkeling van jouw website horen ook de nazorg, mutaties en hosting standaard in ons servicepakket. Zo heb jij weinig omkijken naar jouw website en kun je je volledig focussen op ècht belangrijke zaken.

FLEXIBEL
Commercie zit diep in onze DNA en wat ons commerciëlen bindt is flexibiliteit. Wij proberen jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. We roepen pas ‘kan niet’ wanneer wij werkelijk alle mogelijkheden onderzocht hebben.

KWALITEIT
The Dude Company levert websites die technisch goed in elkaar zitten. Sites die jij met trots deelt met jouw klanten en relaties. En minstens net zo belangrijk: websites waar wij als the dudes zelf erg trots op zijn.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

The Dude Company in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp van websites
Hosting
Seo
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

The Dude Company


Randstad 22 46 1316 BZ Almere
036 525 3950 Klik om te bellen