Xlnsdesign


Reuverbeek 4 6166 GX Geleen
0618021210 Klik om te bellen

Over Xlnsdesign

Hallo, ik ben Mirna. 

Ik ben een freelance webdesigner en grafisch ontwerper werkzaam in de regio Midden- en Zuid Limburg. Ik lever betaalbaar & uniek maatwerk op het gebied van websites, logo & huisstijl, drukwerk, beeldbewerking & andere grafische uitingen.

Webdesign van Xlnsdesign

Ik heb niet alleen ervaring in het grafisch ontwerpen van websites, maar ook in het bouwen, onderhouden & vindbaar maken van uw website. Doordat ik een uitgebreide kennis heb op al deze vlakken kan ik goed inspelen op uw behoeftes & wensen, al vanaf stap 1! Een XLNS Design website is aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en responsive, spreekt uw doelgroep visueel en tekstueel aan, is vindbaar voor mensen met interesse in uw product en trekt deze mensen over de streep door het inzetten van duidelijke call to action op de juiste plek. XLNS staat niet voor niks voor excellence!

Website laten maken?

Na een kennismaking waarin we uw wensen bespreken gaan we aan de slag met een ontwerp voor uw website. Na goedkeuring van het ontwerp gaan we over tot de bouw van uw website. Voor onze websites maken we gebruik van het WordPress CMS systeem, een open source CMS, dat door iedereen gebruikt kan worden. Het administratie paneel van WordPress is eenvoudig van opzet, en door vrijwel iedereen te gebruiken die ook wel eens met Word heeft gewerkt. Is uw website klaar voor oplevering dan lopen we alles nog eens grondig na. Na oplevering houden we uw website veilig en stabiel door regelmatig onderhoud.

Website laten vernieuwen?

U heeft al een website en wilt deze graag laten vernieuwen? Ook dan bent u bij Xlnsdesign aan het juiste adres. Na een analyse van uw bestaande website en het bespreken van uw wensen gaan wij voor u aan de slag en kijken meteen waar nog mogelijkheden voor u liggen.

Gratis offerte?

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op dan kunnen we, onder het genot van een kopje koffie, een keer vrijblijvend bespreken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Advies & offerte zijn altijd gratis én vrijblijvend!

 

Xlnsdesign in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp van websites
Technische bouw van websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Xlnsdesign


Reuverbeek 4 6166 GX Geleen
0618021210 Klik om te bellen